Koulukievari

Haajaisten Koulukievari tarjoaa juhla- ja kokoontumistilat 110 hengelle ja soveltuu hyvin erilaisten perhejuhlien, häiden, hautajaisten, syntymäpäivien, sukujuhlien, kastejuhlien, lakkiaisten sekä rippijuhlien pitopaikaksi.
Kievarilla järjestetään ympäri vuoden myös kokouksia, koulutustilaisuuksia, konsertteja, leirejä, näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia

 

VARUSTELU
Koulukievarissa on erittäin hyvä varustetaso juhlien järjestämiseen. Talosta löytyvät astiat 150 hengelle, hyvin varustettu keittiö, juhlaliinat,vuode- ja liinavaatteet, tv, stereot, dvd-soitin, harmooni, piano, piirtoheitin, valkokangas ja fläppitaulu, videotykki.

Viihtyisältä piha-alueelta löytyvät lasten leikkitelineet, grillikatos, nuotiopaikka ja pelikenttä sekä välittömästä läheisyydestä pururata, hiihtoladut, moottorikelkkareitti ja vaellusratsastusreitti. Kaukana eivät ole myöskään Ylä- ja Ala-Haajaisjärvet, uimaranta, kota,
Kotasaaren laavu, Myhkyrinsaari, sorsastus ja kalastusmahdollisuus.

YÖPYMINEN
Tarkemmat ja eritellyt hinnat yöpymiseen löytyvät ’Hinnasto’-välilehdeltä.

Vuodepaikkoja on alaluokassa 6 – 8, yläluokassa 6 – 8, sekä juhlasalissa mahdollisuus n. 20 hengen lattiamajoitukseen patjoilla.

Lisäksi kesällä käytössä ovat pihapiirin aitat:
*Myllytupa 6-7 henkilöä
*Martta 7 henkilöä
*Ester 3 henkilöä
*Manta 2 henkilöä
*Tiina 2 henkilöä
*Irma 2 henkilöä

Asuntovaunupaikkoja pihapiiristä löytyy 8 ja lisäksi telttamajoitukselle on varattu omaa tilaa.
Käytettävissä on 2 suihkuhuonetta sekä pientä korvausta vastaan myös sauna.

TARJOILU
Tilaajan käytössä on muiden tilojen ohessa myös hyvinvarusteltu keittiö. Mahdollisen tarjoilun järjestämisestä vastaa tilaaja, paikallisen pitopalvelun yhteystietoja saa tarvittaessa myös Koulukievarilta. Pitopalvelua Vieremältä hoitaa Jaanan juhlapalvelu.